COMPLICITATS

Des de l’Especialitat d’Escenografia, l’Institut del Teatre participa per novena vegada a la Quadriennal d’Escenografia i Espais teatrals de Praga comissariant la presència catalana.

Des del 1987 n’han sigut comissaris Josep Montanyès, Isidre Bravo, Guillem-Jordi Graells i Ramon B. Ivars. A tots ells i als seus equips va dirigit el nostre primer agraïment, per la seva iniciativa, la seva perseverança i els èxits que van obtenir en aquelles edicions. Sense aquesta herència hauria estat impossible emprendre aquesta edició.

La Quadriennal del 2019 és ja la segona ocasió en què Catalunya hi participa de forma autònoma. El 2015 vam iniciar aquest nou camí en solitari que ha estat possible, tant llavors com ara, gràcies a la confiança i el suport de les institucions catalanes.

També des del 2015 l’Institut Ramon Llull ens ha donat suport en aquest projecte. La seva col·laboració econòmica, el seu diàleg i el seu interès han fet possible aquesta web. Per a nosaltres es tracta d’una valuosa eina per recollir tot allò que Catalunya ha portat i exposat a la PQ19, fer-ho visible i compartir-ho més enllà de la quadriennal.

© 2019 – Equip Audiovisuals. Institut del Teatre

COMPLICITATS

COMPLICITATS

Capa cv

Capa pdf