ELS ESTUDIANTS AUTORS DE LA INSTAL·LACIÓ

Lola Belles / Sergi Cerdan / Sara Espinosa / Lluc Ubach

Els autors de la instal·lació Theáomai són un grup d’estudiants de 4t curs de l’Institut del Teatre. Lola Belles, Sergi Cerdan i Sara Espinosa són estudiants d’Escenografia, i Lluc Ubach és estudiant de Direcció i Dramatúrgia. S’han conegut a l’escola compartint assignatures i pràctiques escèniques.

Tots quatre tenen altres formacions de caràcter ben divers. La Sara i el Sergi són músics, la Lola és dissenyadora i el Lluc és il·lustrador. Des d’aquesta varietat de perfils comparteixen una mateixa manera d’entendre el teatre; un terreny on els processos de creació no estan compartimentats, on el límit del llenguatge que exploren no és més que el límit del seu univers teatral que està en constant procés de descoberta.

Més enllà dels projectes curriculars comparteixen inquietuds artístiques i reflexions que ja han tingut l’oportunitat d’experimentar en projectes propis extraacadèmics que els van donant una veu distintiva com a grup de creació. Prèviament a aquesta participació a la Quadriennal de Praga, el col·lectiu ha creat Dramatúrgies de l’ull compost, una instal·lació basada en la novel·la Das Schloss de Kafka.

© 2019 - Equip Audiovisuals. Institut del Teatre

ELS ESTUDIANTS AUTORS DE LA INSTAL·LACIÓ

ELS ESTUDIANTS AUTORS DE LA INSTAL·LACIÓ

Lola Belles Sampera

Nascuda al Masnou (Barcelona) el 1987. Es gradua en Disseny d'Interiors a l'escola Massana de Barcelona (2008). El 2011 s'especialitza en disseny d'interiors comercial i en Visual Merchandising a l'escola Ártidi de Barcelona.

El 2013 complementa els seus estudis amb el graduat d'Escenografia a l'Institut del Teatre de Barcelona. Actualment treballa com a figurinista i escenògrafa en teatre. La seva preocupació en la seva feina és com la relació de l'espai i el vestuari amb el cos poden canviar la manera d'actuar dels actors.

 

Sergi Cerdan Aguado

Nascut a Barcelona el 1987. Graduat superior en Disseny d'Interiors per l'Escola Eina (Barcelona) i especialitzat en museografia, exposicions i espais efímers a Croquis S.A. (com a dissenyador intern). Complementa els seus estudis amb el grau d'Escenografia a l'Institut del Teatre de Barcelona i a la Kunst Universität de Graz. Actualment treballa dissenyant il·luminacions, vestuari i espais tant en teatre com en dansa, i ha adquirit un especial interès en el fet que l'espectador pugui tenir un rol actiu i participatiu. Alguns exemples de la seva feina es poden veure a: http://www.sergicerdan.wordpress.com.

 

Sara Espinosa Pérez

Nascuda a Barcelona el 1992. Actualment està acabant el graduat en Escenografia a l'Institut del Teatre de Barcelona. Complementa els seus estudis de figurinisme a l’Accademia di Belle Arti di Venezia. Abans, estudia Història de l'Art a la Universitat de Barcelona. Recentment ha participat en projectes escènics al voltant de la memòria col·lectiva com, per exemple, A la Filatura, o la peça de teatre documental Tierras del Sur. Més informació sobre la seva feina a www.saraespinosaescenografia.cat

 

Lluc Ubach Corpas

Nascut a Barcelona el 1977. Llicenciat en Psicologia per la UAB i graduat en Il·lustració per l'escola d'arts La Massana. El 2014 complementa els estudis amb el grau de Direcció i Dramatúrgia a lInstitut del Teatre de Barcelona. Actualment, treballa com a dramaturg i escriptor. Els seus interessos inclouen el còmic, la narrativa, el teatre, la poesia i tots els tipus de ficció, especialment la generada en temps real.

Capa cv

Capa pdf


Els autors de Theáomai

Lola Belles Sampera

Nascuda al Masnou (Barcelona) el 1987. Es gradua en Disseny d’Interiors a l’escola Massana de Barcelona (2008). El 2011 s’especialitza en disseny d’interiors comercial i en Visual Merchandising a l’escola Ártidi de Barcelona.

El 2013 complementa els seus estudis amb el graduat d’Escenografia a l’Institut del Teatre de Barcelona. Actualment treballa com a figurinista i escenògrafa en teatre. La seva preocupació en la seva feina és com la relació de l’espai i el vestuari amb el cos poden canviar la manera d’actuar dels actors.

 

Sergi Cerdan Aguado

Nascut a Barcelona el 1987. Graduat superior en Disseny d’Interiors per l’Escola Eina (Barcelona) i especialitzat en museografia, exposicions i espais efímers a Croquis S.A. (com a dissenyador intern). Complementa els seus estudis amb el grau d’Escenografia a l’Institut del Teatre de Barcelona i a la Kunst Universität de Graz. Actualment treballa dissenyant il·luminacions, vestuari i espais tant en teatre com en dansa, i ha adquirit un especial interès en el fet que l’espectador pugui tenir un rol actiu i participatiu. Alguns exemples de la seva feina es poden veure a: http://www.sergicerdan.wordpress.com.

 

Sara Espinosa Pérez

Nascuda a Barcelona el 1992. Actualment està acabant el graduat en Escenografia a l’Institut del Teatre de Barcelona. Complementa els seus estudis de figurinisme a l’Accademia di Belle Arti di Venezia. Abans, estudia Història de l’Art a la Universitat de Barcelona. Recentment ha participat en projectes escènics al voltant de la memòria col·lectiva com, per exemple, A la Filatura, o la peça de teatre documental Tierras del Sur. Més informació sobre la seva feina a www.saraespinosaescenografia.cat

 

Lluc Ubach Corpas

Nascut a Barcelona el 1977. Llicenciat en Psicologia per la UAB i graduat en Il·lustració per l’escola d’arts La Massana. El 2014 complementa els estudis amb el grau de Direcció i Dramatúrgia a lInstitut del Teatre de Barcelona. Actualment, treballa com a dramaturg i escriptor. Els seus interessos inclouen el còmic, la narrativa, el teatre, la poesia i tots els tipus de ficció, especialment la generada en temps real.